Leren duiken is niet moeilijk, er zijn alleen een paar dingen die je moet weten en oefenen. Een duikopleiding is dan ook de eerste stap op weg naar een ontspannende en tegelijkertijd avontuurlijke hobby! Bij Duikteam Dipnoi ben je aan het juiste adres om met een moderne én internationaal erkende duikopleiding te starten. Dipnoi is aangesloten bij de Nederlandse Onderwatersportbond (NOB). De opleidingen die wij verzorgen maken deel uit van de NOBopleidingsmethodiek.

De NOB probeert alle duikers de onderwaterwereld op een unieke, veilige en zo volledig mogelijke manier te laten beleven. Via de NOB kun je interessante duikopleidingen, specialisaties en instructeursopleidingen volgen.

Een groot aantal van deze opleidingen kunnen worden verzorgd door Duikteam Dipnoi. Instructeursopleidingen worden door de NOB landelijk georganiseerd. Onze opleidingscommissie kan je hier uitgebreid over informeren.

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbaren opleidingen. Verder op in het menu vind je meer inhoudelijke informatie.